Billigere og længere på literen

Polo BlueMotion introduceres i Danmark fra 179.000 kr., og den kan allerede nu bestilles hos de lokale Volkswagens forhandlere.

Billigere og længere på literen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny Polo kører over 30 km på en liter diesel, lover VW.

Den danske VW-importør fortæller i en pressemeddelelse, at Polo BlueMotion har en nyudviklet 3-cylindret 1.2 TDI-motor, som Volkswagen har optimeret efter bedste down-sizing-princip. Samtidig er det lykkedes at minimere CO2-udledningen, der er helt nede på 87 g/km, hvilket er ny standard for segmentet.

Polo BlueMotion er udstyret med Volkswagens start-stop-system, energi-genvindings-system og karosseriets aerodynamik er opdateret. På grund af den nye motor og de øvrige BlueMotion-tiltag er forbruget blevet reduceret med hele 22 procent sammenlignet med den konventionelle Polo med 75 hk. Analogt er C02-udledningen reduceret fra 109 til blot 87 g/km.

Alligevel tilbagelægger Polo BlueMotion øvelsen 0-100 m på 13,7 sekunder og har en tophastighed på 173 km/t.

Miljøvenlig teknologi

Betegnelsen BlueMotion dækker over Volkswagens særligt miljøvenlige modeller, der kører ekstra langt på literen. D.v.s., at Volkswagen har brugt den eksisterende teknik og optimeret denne på en række nøglepunkter.

Man har bl.a. optimeret aerodynamikken ved at sænke undervognen 10 mm, afdække luftindtag i fronten og givet Polo BlueMotion en helt nydesignet spoiler. Polo BlueMotion er derudover udstyret med 15" letmetalfælge og rulleoptimerede dæk.

Polo er tildelt de maksimale fem stjerner i Euro NCAPs crashtests og er blevet kåret som Årets Bil 2010, både af de danske og de europæiske motorjournalister.

Billigere og længere på literen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce