Det er Le Mans-tid lige nu, men så snart verdens mest berømte motorløb er overstået, stilles der i Danmark ind på sommerens danske motorsportsbegivenhed: Copenhagen Historic Grand Prix, der traditionen tro afvikles på den to kilometer lange racerbane i Fælledparken. I år afvikles Grand Prix'et 2. og 3. august.

Blandt deltagerne finder vi også i år Prins Joachim, der foruden at være med på asfalten er protektor for Grand Prix'et.

Prinsen får det imidlertid hårdt, for selv om han sædvanligvis er helt i toppen af 1965-klassen i sin super hurtige Lotus Cortina, favoriserer den én kilometer lange langside ind ad Nørre Allé, ifølge arrangørerne, de kraftige amerikanske Ford Falcon, som foruden at køre hurtigt, når det går lige ud, også er utrolig underholdende sidelæns gennem svingene.

2008 er 60-års jubilæumsår for Porsche og det sætter i sagens natur sit præg på begivenhederne i Fælledparken. Der kommer en hel stribe legendariske Porsche-racere til København, og de suppleres af et udvalg af Le Mans-racerbiler.

Mere information

Se på www.chgp.dk