Bilens historie vises i Odense

Der bliver nostalgi og historie for alle pengene på Flakhaven i Odense.

Bilens historie vises i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Omkring 300 historiske køretøjer lines op på Flakhaven på næste søndag

Nogle vil bruge næste søndag på at fejre Grundlovsdagen. Andre vil kunne få sig en uforglemmelig oplevelse udi bilens verden, hvis man indfinder sig på Flakhaven i Odense mellem klokken 12-17.

Her vil omkring 300 historiske køretøjer være linet op. Der vil være mulighed for at se og nok også berøre klenodierne, og der vil være masser af mulighed for at få sig en snak med folkene bag de imponerende køretøjer.

- I samarbejde med de tilsvarende organisationer i de øvrige europæiske lande er vi ved at få skabt en tradition for, at den 5. juni er den dag, hvor vi internationalt fejrer bilen og historien, siger Henning Thomsen fra Odense, der er bestyrelsesmedlem i danske Motorhistorisk Samråd.

- Der kommer mange biler og motorcykler, og at vi har kunnet samles på Flakhaven skyldes stor velvilje fra såvel politi som kommune.

- Der findes ingen nationale museer for biler og motorcykler. Derfor giver vi publikum en mulighed for at se tingene, og vi, der står bag og selv ejer køretøjer, viser, hvordan vi gør alt for at bevare køretøjerne.

Er man selv på landevejene søndag formiddag, skal man ikke bliver overrasket over at møde et historisk køretøj.

Der køres nemlig mod Odense og Flakhaven fra de fynske kystbyer, men der er ikke noget fast tidsskema.

Bilens historie vises i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce