Bentley på speed

Overflødighedshorn. Bentley Continental Flying Spur fås nu i en specialmodel med tilnavnet Speed, der kører 10 km/t mere på toppen: det rækker til 322 km/t.

Bentley på speed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny topmodel kører stærkere, mens alle Continental Flying Spur har gennemgået et facelift

Tro det eller ej, men der er faktisk et marked for milliondyre Bentley herhjemme og nu lancerer briterne endnu en model til stenrige danskere, der aldrig kan få nok. Det er den firdørs luksussedan Continental Flying Spur, der nu har fået tilnavnet Speed. Det betyder, at ydelsen er hævet fra 560 heste til 610 af slagsen og det gør det muligt at spurte til 100 km/t på 4,8 sekunder, mens tophastigheden er 322 km/t.

Bentley har også benyttet lejligheden til at give den almindelige udgave et facelift og hævder, at den nye version er en mere raffineret og komfortabel model, hvordan det så er muligt, kunne man sige.

Dens umiddelbart genkendelige stil har gennemgået en diskret udvikling med ændringer i designet for og bag, og den nye og mere opretstående kølergrill og det lavere luftindtag fremhæver den karakteristiske Bentley-profil.

Ingeniørerne har også arbejdet med støjniveauet, der ellers var ikke-eksisterende, men en række lydabsorberende forbedringer såsom akustisk glas i side- og bagruder og højisolerede inderskærme sikrer en øredøvende stilhed i kabinen.

Bentley i København forventer at kunne levere de første nye Bentley Continental Flying Spur og Flying Spur Speed til efteråret.

Bentley på speed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce