Afløseren for 407'eren er næsten færdig

Elegant. Her er den mest elegante Peugeot i mange år, og hvis den nye 508 ligner konceptbilen 5 Concept til forveksling, kan firmabilisterne godt glæde sig.

Afløseren for 407'eren er næsten færdig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Firmabil: Peugeot 407 er en aldrende herre. Fabrikken løfter så småt sløret for afløseren på næste måneds biludstilling i Geneve

Afløseren til Peugeot 407 er næsten færdig.

Den gamle Peugeot 407 skal snart pensioneres, og det samme skal den større 607. De erstattes begge af en helt ny model, Peugeot 508, som lanceres til efteråret, men allerede nu viser fabrikken en konceptbil, der i store træk er lig den nye Peugeot i firma-klassen.

Konceptbilen hedder 5 Concept, og det er samtidig den første Peugeot, der prydes af mærkets nye "ansigt", som mildest talt er mere elegant end den klodsede "torskemund", der præger dagens modeller.

Teknisk set deler den nye 508 konstruktion med Citroën C5, den er vokset til hele 486 cm i længden. Dermed er bilen blandt de største i klassen.

Konceptbilen er en hybridmodel med 163 hk dieselmaskine og en elmotor på 37 hk, der gør, at den i gennemsnit kan køre 26 km/l, mens ydelsen tilsammen er 200 hk.

Bilen bliver ifølge udenlandsk motorpresse præsenteret i tre forskellige udformninger: Sedan, 5-dørs og en slags Combi-Coupe a la BMW 5-serie GT.

Der er officiel premiere på den nye 508 på biludstillingen i Paris til efteråret, men danskerne må vente til 1. kvartal 2011, før den kommer til salg herhjemme.
Elegant. Her er den mest elegante Peugeot i mange år, og hvis den nye 508 ligner konceptbilen, 5 Concept, til forveksling, kan firmabilisterne godt glæde sig.

Afslutning. Konceptet er i første omgang en sedan, men flere andre karrosserivarianter kommer til, når 508 kommer til Danmark i starten af næste år.
Elegant. Her er den mest elegante Peugeot i mange år, og hvis den nye 508 ligner konceptbilen, 5 Concept, til forveksling, kan firmabilisterne godt glæde sig. Afslutning. Konceptet er i første omgang en sedan, men flere andre karrosserivarianter kommer til, når 508 kommer til Danmark i starten af næste år.

Afløseren for 407'eren er næsten færdig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce