Åben Fiat trækker

Fiat 500C kan købes for knap 190.000 kroner eller leases for knap 2.000 kroner om måneden.

Åben Fiat trækker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

cabriolet: Fiat 500C solgt i næsten 2.000 eksemplarer herhjemme

fiat: Ifølge den danske importør af Fiat går salget af den åbne Fiat 500C over al forventning. Hos Fiat Group Automobiles Denmark A/S tilskriver man Fiat 500C’s succes kombinationen af en overkommelig pris og et design med masser af stil, status og charmerende udtryk.

- Den oprindelige Fiat 500 var en rigtig bil for folket, og derfor er vi også oprigtigt glade for, at danskerne har taget Fiat 500C til sig, som de har. Det vidner om, at der er et stort marked for ikonbiler, og selvom prisen i sig selv ikke er et parameter, er vi stolte over, at Fiat 500C både er landets mest populære og billigste åbne bil med plads til fire personer, siger Steffen Holm, pressechef hos Fiat Group Automobiles Denmark A/S, i en pressemeddelelse.

For at få fingre i en Fiat 500C behøver man ikke finde mere end 1.975 kroner om måneden i budgettet, hvis man vælger en privatleasingmodel eller 188.990 kroner i et regulært køb. Prissætningen har medvirket til, at næsten 2.000 danskere har sikret sig nøgler til en Fiat 500C.

- Fortsætter salget som nu, runder vi i løbet af sommeren salg nummer 2.000 på Fiat 500C, hvilket er et godt stykke over vores oprindelige forventninger, siger Steffen Holm.

Åben Fiat trækker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce