300 biler er flyvende på Vandel

Hæsblæsende. Der er dømt dækrøg og benzinos, når 300 tilmeldte biler kæmper om at blive danmarks hurtigste bil i denne weekend.

300 biler er flyvende på Vandel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tusindvis af unge har glædet sig længe. Det er nemlig i denne weekend, at 11. omgang af Danmarks Hurtigste Bil (DHB) bliver skudt i gang med dækrøg, forkromede fælge og masser af ræs på den nedlagte flyvestation i Vandel. For en stund er området omdannet til et sandt mekka for bilentusiaster, da lange landingsbaner er omdannet til afskærmede baner, og der anlægges festivalplads med campingområde, bilstande og mad- og fadølsboder.

Om aftenen er der tilmed kæmpefest i de gamle hangarer, men det er bilerne, der er i højsædet.

- DHB er fart, fest og en imponerende samling af fede og stylede biler. Er du vild med biler, er det den ultimative chance for at opleve toptunet bilunderholdning, siger Peter Kiær-Sønderbæk, der er ansvarlig for arrangementet, der er organiseret af styling- og tuningmagasinet Vmax.

Han håber, at over 20.000 besøgende vil følge fartdysten.

Vanvittige indslag

DHB har tre store hovedkonkurrencer med over 300 tilmeldte deltagere: Danmarks Hurtigste Bil, hvor deltagerne kører tidskørsel på 402 meter-banen, Danmarks Flotteste Bil Outdoor, hvor der dystes på bilernes finish og styling og endelig DHB Drift Challenge, hvor der konkurreres i "sidelæns" kørsel.

Der er også mere eller mere vanvittige indslag. Bilboksning og motorafbrænding, er i hvert fald ukendt for herværende journalist. Flere informationer på vmax.dk. Arrangementer er allerede startet i går, men der er masser af race hele weekenden og finaler søndag.

300 biler er flyvende på Vandel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce