Ven slog ven med en saks

Det afgørende øjeblik, hvor Hans Jacob Arndt (tv.) vælger saksen, mens vennen Jens Mikkelsen rækker en flad hånd frem og taber finalen.
Foto: Diageo

Ven slog ven med en saks

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Overrasket dansk mester klar til VM i sten-saks-papir

Ved den nys overståede Skanderborg Festival blev det første DM i det hæderkronede spil sten-saks-papir afgjort.

Vinder blev Hans Jacob Arndt fra Kolding, som nu skal repræsentere Danmark ved VM i Toronto til oktober. Han var helt overvældet over sejren, fordi han kun kom med i finalen på et wild card, da en af de andre deltagere ikke mødte op.

- Det var min bedste ven Jens, som havde kvalificeret sig i de indledende runder. Jeg var bare taget med for at bakke ham op, forklarede Hans Jacob Arndt efter finalen, hvor skæbnen ville, at det var vennen, han stod over for.

Vennen skal med

Finalen blev styret af en dommer klædt ud som Captain Morgan, idet romfabrikanten af samme navn har sponseret turneringen, hvis indledende runder er foregået på diskoteker og barer landet over.

Captain Morgan opfordrede adskillige gange de 18 deltagere til at bruge sten, men mesterskabet blev afgjort med et sakse-håndtegn.

Turen til Toronto er for to personer, så Hans Jacob Arndt erklærede storsindet efter finalen, at hans ledsager bliver finalemodstanderen og vennen Jens Mikkelsen.

I alt 16 deltagere havde kvalificeret sig til finalen, mens to deltagere trak wild card under festivalen. (hafa)

Ven slog ven med en saks

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce