Hvemhvadhvor

Frederik Madsen, der er formand for Zone-Redningskorpsets Venner, har ved flere lejligheder fået stor og nyttig hjælp fra Bagsidens læsere til at identificere begivenheder og personer på gamle billeder fra korpsets historie.

Nu beder han om hjælp igen. I korpsets arkiv er dette billede dukket op af en havareret tankvogn fra Standard Oil.

- Vi mener det må være fra Odense, eftersom lastbilen er på M-plader. Vi er interesserede i at vide, hvor billederne er taget. Vi mener, de må være taget sidst i 1930'erne, skriver Frederik Madsen.

Mon ikke en eller flere af Bagsidens læsere ved noget mere om billedet? Så kan I kontakte ham på mail: info@zone-redningskorpset.dk. (hafa)

  • Faarup_Hans_(2015)_006

    Af:

    Bagsideredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis samt fast afløser på Fyens Stiftstidendes Menneskesider. Faste stofområder: satire, læserkontakt, tid og rum. Uddannet radiojournalist fra DJH1990. Har arbejdet på Vendsyssel Tidende og Aalborg Stiftstidende. Siden 1994 på Fyens Stiftstidende, fra 2003 som bagsideredaktør. Hovedskribent på Broken News. Priser: Lattergalen 2004 og Årets Poet 2015 Privat er jeg redaktør af kirke- og beboerbladet Kuréren i Åløkkekvarteret i Odense, hvor jeg bor i eget hus sammen med min kone, som er sygeplejerske på OUH. Vi har tre børn. Jeg er bestyrelsesmedlem i Åløkkekvarterets Grundejerforening samt motionsløber- og cyklist. Cyklede til Paris med Team Rynkeby Odense i 2008 og blev i 1981 fynsmester i diskoskast.