Indien: Der er ikke noget værre, end hvis der kommer en plet på yndlingsskjorten eller bukserne, der bare ikke vil gå væk. Det har elektronikgiganten Panasonic nu en løsning på. I hvert fald hvis du bor i Indien, hvis befolkning er kendt for sit store forbrug af karry i mad. De har nemlig lanceret en ny vaskemaskine til det indiske marked med et specielt program, der skal fjerne pletter fra karryretter. Det skriver BBC.

Udviklingen af vaskemaskinen har taget to år, hvor Panasonic har testet forskellige vandtemperaturer og vaskeprogrammer. Kun cirka 10 procent af inderne har en vaskemaskine, så Panasonic håber på, at man med den nye maskine kan opnå store salgstal. (ritzau)

  • Faarup_Hans_(2015)_006

    Af:

    Bagsideredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis samt fast afløser på Fyens Stiftstidendes Menneskesider. Faste stofområder: satire, læserkontakt, tid og rum. Uddannet radiojournalist fra DJH1990. Har arbejdet på Vendsyssel Tidende og Aalborg Stiftstidende. Siden 1994 på Fyens Stiftstidende, fra 2003 som bagsideredaktør. Hovedskribent på Broken News. Priser: Lattergalen 2004 og Årets Poet 2015 Privat er jeg redaktør af kirke- og beboerbladet Kuréren i Åløkkekvarteret i Odense, hvor jeg bor i eget hus sammen med min kone, som er sygeplejerske på OUH. Vi har tre børn. Jeg er bestyrelsesmedlem i Åløkkekvarterets Grundejerforening samt motionsløber- og cyklist. Cyklede til Paris med Team Rynkeby Odense i 2008 og blev i 1981 fynsmester i diskoskast.