Valgchok: Bagsiden stiller op


Valgchok: Bagsiden stiller op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VALG 2005: 190.000 læsere kan ikke tage fejl - men kan de tage stilling?

Som det eneste parti i kongeriget blev Bagsiden i går totalt taget på sengen af, at statsministeren kunne finde på at udskrive valg. Og så allerede om tre uger.

Det er ikke for meget at sige, at Bagsidepartiet er i dybt valgchok. Vi har ingen stillere, ja, vi har end ikke nået at starte en indsamling af underskrifter.

Vi har intet partiprogram, ingen medlemmer, intet slogan, ingen kandidater, ingen ministerliste, ingen skandaler, ingen statsministerkandidat, ingen ungdomsorganisation, ingen slagsang, intet historisk arvegods, ingen lig i lasten, ingen ideologi... ja, vi har ikke engang et navn til listen, som vi indtil videre kalder Bagsidepartiet.

MEN... vi har 190.000 læsere, og det er flere end alle de andre har - tilsammen. Så det er ikke noget dårligt udgangspunkt.

Send dit bidrag

Og det er her, du kommer ind i billedet. Bagsiden indkalder hermed alle læsere til at hjælpe med bidrag til valgkampen.

Har du en vits, en tekst, et billede, en billedmanipulation, et rygte, en sang eller andet, der kan stille vore modkandidater i et lattervækkende lys, så send det til Bagsiden.

Har du forslag til ministeremner, så send dem ind sammen med en grundig begrundelse. Med læsernes hjælp forventer vi allerede på valgaftenen at kunne præsentere en slagkraftig ministerliste.

Arbejdet med at sammensætte ministerlisten vil kunne følges på hjemmesiden www.fyens.dk/bagsiden.

Så ofte som muligt - men man skal jo være forsigtig med at love noget op til et valg - vil vi belønne indsendte bidrag med valgpræmier.

Med en start fra det absolutte nulpunkt kan Bagsiden allerede afgive det første valgløfte: Det kan kun gå fremad.

Først og fremmest vil vi gerne have et slogan til valgkampen. Det kunne være noget i stil med: "Vi lover intet, men vi holder det hele".

Har du et bedre?

Bidrag til Bagsidens valgkamp kan mailes til: Bagsiden@fyens.dk, eller sendes til: Fyens Stiftstidende, Blangstedgårdsvej 4, 5220 Odense SØ, mrk: Bagsiden.

Valgchok: Bagsiden stiller op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce