Genial kombination af tre discipliner overrumplede FBI's dommere
Bagsidedrengene har gennemgået samtlige læserforslag til vores store sommersatsning, Fyens Bagside Idræt, hvor vi efterlyste alternative sportsgrene. Og der var ingen tvivl om vinderne.

Det bliver Louise og Daniel Lykke Hansen fra Langeskov, som har opfundet spillet bodybowling. Et gavekort på 3000 kroner til en sportsbutik tildeles, fordi de to søskende på enkel og overrumplende vis har kombineret tre rekvisitter, der ikke havde noget med hinanden at gøre, til en ny og sjov sportsgren.

Bodybowling består af en glidebane med kegler for enden. Deltagerne klatrer op på en rutsjebane og kurer derefter ned på glidebanen og vælter keglerne med hoved eller fødder.

De friske bodybowlere har endda et slogan, der lyder: "Vi glider som helte, og kegler vi vælte". Tillykke til vinderne for humor og idérigdom.

De flydende pile

Andenpræmien går til en udenøs vinder, Paul A. Hansen fra København, som under en sommerferie på Fyn underholdt os med billeder og reportager fra DM i kanodart. Bagsidedrengene skænker et gavekort på 500 kroner for den geniale kombination af udendørs og indendørs idræt, samt opfindelsen af flydeskiver og flydepile.

Tredjepræmien, et gavekort på 500 kroner, sendes helt til Jylland, idet vi ikke kunne stå for Haderslev-søstrene Tine, Anna og Iben Holst Møllers helt bogstavelige leg med ord: ABC-dribling.

Sporten går i al sin enkelhed ud på at slå en bold i jorden, og hver gang den rammer, skal man nå at have udtænkt et pigenavn, et land og noget spiseligt, der begynder med samme bogstav. En sport, der kombinerer evnen til at tænke hurtigt med et - omend beskedent - fysisk element.

FBI takker for de mange mails, breve og billeder fra glade bagsideatleter.