Undergangshumor

En engelsk hjemmeside tilbyder beroligelse for dem, der gerne vil holde øje med dommedagsforsøget i Schweiz. Her kan man døgnet rundt følge to overvågningskameraer. Det øverste dækker den underjordiske hule med partikelacceleratoren, mens det nederste viser personaleparkeringen foran CERN. Vi skal lige understrege, at der er tale om en spøg. Jorden er - så vidt vore kilder har kunnet bekræfte det - endnu ikke blevet opslugt af et sort hul. Affotograferet fra hjemmesiden af Leif Nørmark Sørensen

Undergangshumor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Har et sort hul opslugt alt - eller ser det bare sådan i dag?

Der har den seneste uges tid været en del skriveri om, hvorvidt det store partikelsmadreforsøg hos CERN i Schweiz skulle skabe et sort hul, der kan opsluge verden.

Forvirringen er forståelig. Når man nu ikke selv har oplevet Jordens undergang før, kan det være svært at trække dynen af hovedet om morgenen og sådan lige på stedet afgøre, om Jorden er gået under i nattens løb, eller om det bare er mandag.

Lad mig derfor indledningsvis slå fast, at hvis du kan læse disse linjer, er teorierne om Jordens undergang stærkt overdrevne.

Og skulle du i løbet af dagen have brug for at blive opdateret om verdens øjeblikkelige undergangshed, er svaret heldigvis kun et klik væk. Gå blot regelmæssigt ind på hjemmesiden med dette navn: www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com. Frit oversat: Har LHC (partikelaccelleratoren hos CERN) ødelagt verden?)

Når man klikker ind på hjemmesiden, går et lille program ud og undersøger om Jorden er gået under. Hvis ikke, står der "NOPE, og du kan slappe af. Skulle Jorden imidlertid være gået under, vil der stå "YUP", lover bagmændene.

Hjemmesiden er nok amerikansk, for dens skabere har garderet sig mod erstatningskrav ved at tilføje: "Hvis LHC faktisk ødelægger Jorden og denne side ikke er opdateret, mail venligst til mike@frantic.org og modtag godtgørelse."

Til beroligelse for Bagsidens læsere, kan vi oplyse, at videnskabsmændene hos CERN i øjeblikket bare øver sig i at sætte fut i partiklerne i den 27 kilometer lange accelerator. Det rigtige partikelsmadreforsøg begynder først midt i oktober ... så vent lige lidt med at købe julegaverne.

Undergangshumor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce