Kloden rundt

Norge: Op mod 100 nordmænd, især pensionister, er på det seneste blevet ramt af dopapirsvindel. Eller svindel med toiletpapir, som vi ville sige. Dagbladet VG har talt med nogle af de berørte, som fortæller, at der pludselig står bunker af toiletpapir på trappestenen med et brev om, at der er flere på vej. Inden man får set sig om kommer der endnu flere ruller, og firmaet kræver omkring 1000 kroner for ruller, er aldrig er bestilt. Eller 1027 kroner for at fjerne dem. Godt nok norske kroner, men alligvel.

Et af dopapir-ofrene, Finn Havn fra Oslo, siger til bladet, at han kontaktede firmaet og fik et tilbud om at købe rullerne. Først for 500 og siden for 300 kroner. Det nægtede han og hørte ikke mere fra firmaet. Men Finn Havn tør ikke tage hul på pakkerne, så de står og fylder op i et skab.

- Det er drittiriterende, siger han til VG. (hafa)

  • Faarup_Hans_(2015)_006

    Af:

    Bagsideredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis samt fast afløser på Fyens Stiftstidendes Menneskesider. Faste stofområder: satire, læserkontakt, tid og rum. Uddannet radiojournalist fra DJH1990. Har arbejdet på Vendsyssel Tidende og Aalborg Stiftstidende. Siden 1994 på Fyens Stiftstidende, fra 2003 som bagsideredaktør. Hovedskribent på Broken News. Priser: Lattergalen 2004 og Årets Poet 2015 Privat er jeg redaktør af kirke- og beboerbladet Kuréren i Åløkkekvarteret i Odense, hvor jeg bor i eget hus sammen med min kone, som er sygeplejerske på OUH. Vi har tre børn. Jeg er bestyrelsesmedlem i Åløkkekvarterets Grundejerforening samt motionsløber- og cyklist. Cyklede til Paris med Team Rynkeby Odense i 2008 og blev i 1981 fynsmester i diskoskast.