Kloden rundt

Frankrig: Først er der bleskift og den manglende søvn. Senere kommer den rebelske teenagefase. Hvis det hele undervejs føles surt, kan forældre nu glæde sig over visheden om, at folk med børn lever længere end dem, der ikke bringer babyer til verden. Det viser ny forskning ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Når man fylder 60 år, kan der være en forskel i forventet levetid på op til to år, lyder det i en forskningsartikel i tidsskriftet Journal of Epidemiology & Community Health. Forskerne peger blot på sammenhængen mellem at få børn og at leve længere, men tør ikke konkludere, at levetiden automatisk forlænges ved at få børn. (ritzau)

  • Faarup_Hans_(2015)_006

    Af:

    Bagsideredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis samt fast afløser på Fyens Stiftstidendes Menneskesider. Faste stofområder: satire, læserkontakt, tid og rum. Uddannet radiojournalist fra DJH1990. Har arbejdet på Vendsyssel Tidende og Aalborg Stiftstidende. Siden 1994 på Fyens Stiftstidende, fra 2003 som bagsideredaktør. Hovedskribent på Broken News. Priser: Lattergalen 2004 og Årets Poet 2015 Privat er jeg redaktør af kirke- og beboerbladet Kuréren i Åløkkekvarteret i Odense, hvor jeg bor i eget hus sammen med min kone, som er sygeplejerske på OUH. Vi har tre børn. Jeg er bestyrelsesmedlem i Åløkkekvarterets Grundejerforening samt motionsløber- og cyklist. Cyklede til Paris med Team Rynkeby Odense i 2008 og blev i 1981 fynsmester i diskoskast.