Store ord og små problemer


Store ord og små problemer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SAMFUNDSHJÆLP: Giv dit bud på samfundets mindste problem
I de seneste uger har to større danske regionale dagblade, et fra den norddanske region og et fra det syddanske øhav, samlet bud fra læsere og debattører på, hvad de ni største samfundsproblemer er.

Efter mange og lange ord kom et panel af kloge hoveder frem til ni problemer så store og omfattende, at Bagsiden føler sig på sikker grund ved at gætte på, at de aldrig bliver løst.

Hvordan ville du for eksempel sådan lige ordne arbejdsmarkedets manglende evne til at rumme de svage grupper? Eller hvad med forureningen af miljøet?

Det var blot to af de ni udvalgte problemer, men helt ærligt, hvis man ikke engang kan overskue et problem, hvordan skal man så kunne løse det?

Eller som Storm P. formulerede det i en af sine tegninger med vagabonderne Archimedes og Perikles:

- Du, Perikles, hvad synes du om verdenssituationen?

- Ingenting. Jeg har fået en flue i øjet.

Samfundshjælpere

Nu har det aldrig været nemt at være samfund, men det vil Bagsiden gøre noget ved. Vi opfordrer derfor vore 189.000 læsere til at indsende bud på: Danmarks mindste problemer.

Et typisk lille problem er hvordan man undgår, at tekrus vender sig i opvaskemaskinen, så de er fyldt med vand, når de skal ud.

Her på Bagsiden har vi selv hen over sommeren haft et lille problem med nogle kvindelige journalister, der i bagsidedrengenes fravær, førte sig frem i spalterne. Nu er det dem, der har ferie, så det problem løste sig selv.

Og hvem ved, hvis vi løser tilstrækkelig mange små problemer, forsvinder nogle af de store måske også af sig selv.

Praktisk gave

Bagsiden ønsker også at sammensætte et panel til at hjælpe med listen over Danmarks mindste problemer, så vi modtager både forslag til problemer og til paneldeltagere.

Og der er præmier.

For at fremme den generelle problemløsning i den syddanske del af samfundet har vi henvendt os til en af de større tørklædebærende minoriteters mekka, Spejder Sport, og indkøbt en kasse ni-bladede schweizerknive, som vi vil dele rundhåndet ud af.

Vi venter spændt på dit bud på Danmarks mindste problemer.

Mail til: Bagsiden@fyens.dk, eller skriv til: Fyens Stiftstidende, Blangstedgårdsvej 4, 5220 Odense SØ, mrk: Bagsiden.

Store ord og små problemer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce