Kloden rundt

USA: Han forstår at gøre opmærksom på sine projekter, den amerikanske forretningsmand Elon Musk. Stifteren af Tesla, der producerer elbiler, står også i spidsen for SpaceX, som tirsdag ventedes at teste sin Falcon Heavy-raket.

Den skal på sigt flyve til Mars, og Musk har afsløret, hvad raketten har med om bord på prøvemissionen. Det er Musks egen Tesla-sportsvogn, oplyser Musk på Instagram. Flere af komponenterne på raketten skal efter planen finde tilbage til Jorden og genbruges, men bilen kommer til at tilbringe resten af sine dage i rummet med David Bowie-nummeret "Space oddity" i radioen.

Affyringen finder sted tirsdag den 6. februar klokken 21.45 og kan følges ovenfor (hafa/ritzau)

  • Faarup_Hans_(2015)_006

    Af:

    Bagsideredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis samt fast afløser på Fyens Stiftstidendes Menneskesider. Faste stofområder: satire, læserkontakt, tid og rum. Uddannet radiojournalist fra DJH1990. Har arbejdet på Vendsyssel Tidende og Aalborg Stiftstidende. Siden 1994 på Fyens Stiftstidende, fra 2003 som bagsideredaktør. Hovedskribent på Broken News. Priser: Lattergalen 2004 og Årets Poet 2015 Privat er jeg redaktør af kirke- og beboerbladet Kuréren i Åløkkekvarteret i Odense, hvor jeg bor i eget hus sammen med min kone, som er sygeplejerske på OUH. Vi har tre børn. Jeg er bestyrelsesmedlem i Åløkkekvarterets Grundejerforening samt motionsløber- og cyklist. Cyklede til Paris med Team Rynkeby Odense i 2008 og blev i 1981 fynsmester i diskoskast.