Kloden rundt

USA: Den lille flække Twinsburg i Ohio blev i weekenden indtaget af et større antal tvillinger til den årlige tvillingefestival. Twinsburg (Tvillingborg, red.) blev grundlagt af et par enæggede tvillinger for 200 år siden, og det markeres med parader og konkurrencer. Blandt andet finder man frem til de tvillinger, der ligner hinanden mest og mindst. En af deltagerne, Carolyn Barrington, slog ifølge AFP fast, hvad det betyder at være tvilling:

- Det er fantastisk, fordi du automatisk er født med en bedste ven, som du oplever at vokse op sammen med. Og ingen kender dig som din tvilling. Tvillingebroren Nathaniel erklærede sig enig med Carolyn.

Selv om festivalen er for tvillinger, er den også åben for trillinger og andre flerlinger. (ritzau)

  • Faarup_Hans_(2015)_006

    Af:

    Bagsideredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis samt fast afløser på Fyens Stiftstidendes Menneskesider. Faste stofområder: satire, læserkontakt, tid og rum. Uddannet radiojournalist fra DJH1990. Har arbejdet på Vendsyssel Tidende og Aalborg Stiftstidende. Siden 1994 på Fyens Stiftstidende, fra 2003 som bagsideredaktør. Hovedskribent på Broken News. Priser: Lattergalen 2004 og Årets Poet 2015 Privat er jeg redaktør af kirke- og beboerbladet Kuréren i Åløkkekvarteret i Odense, hvor jeg bor i eget hus sammen med min kone, som er sygeplejerske på OUH. Vi har tre børn. Jeg er bestyrelsesmedlem i Åløkkekvarterets Grundejerforening samt motionsløber- og cyklist. Cyklede til Paris med Team Rynkeby Odense i 2008 og blev i 1981 fynsmester i diskoskast.