Sat til vægs - igen

"De gamle si'r at Minamandavarfrakertemix' grandonkel blev gift med en pige fra Thalassotherapix' klan, som et næstsøskendebarns mosters svogers bedstefar...

Sat til vægs - igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserne gør nar af Bagsidedrengene - citat var alt for nemt

"De gamle si'r at Minamandavarfrakertemix' grandonkel blev gift med en pige fra Thalassotherapix' klan, som et næstsøskendebarns mosters svogers bedstefar til Malapartix' søn var forelsket i ... ... men der er andre, der hævder, at der var en virkelig væsentlig årsag: Det drejer sig om en ged, som hans svigeroldefar havde nægtet at betale til tipoldemoderen til Minanmandavarfrakertemix' bedste vens grandtantes svigerkusine, under påskud af at hun havde spat (geden, ikke hunsvogeren) ... men det er ihvertfald en meget alvorlig affære".

- Ha - det var da det nemmeste citat, I endnu har præsenteret os for. Kom igen!

Spottende mails var der i rigelige mængder her til morgen, og stort set alle vores velorienterede læsere placerer citatet korrekt: Tegneserien Asterix på Korsika.

Hmm...

Til vor store glæde er der dog endelig kommet en student med sans for den større dybde i livet på banen - den slags varmer selv smågnavne bagsidedrenge:

"Kære bagsiden.

Nu får i jeres svar fra en nybagt student med topkarakterer og hendes lillesøster ditto i folkeskolen.

Dagens citat stammer selvfølgelig fra Asterix på Korsika (Asterix nr. 20) side 26 i udgivelsen fra 1986 i en udtalelse af Vendettix", skriver Rie og Thea Brammer Larsen fra Middelfart .

Jamen, det kunne vi ærligt talt ikke have sagt bedre selv.

I har måske haft rektor Alnor? Han virker jo som et meget sympatisk og vidende menneske, synes vi bestemt, og ved i hvert fald noget om ænder og sømænd.

Vi sender straks de bagsidekrus vi tilfældigt fandt på æhh... - nå, lad nu det hvile - til Middelfart.

I kan jo bare gå lidt stille med, hvor I har dem fra, når der er mentol-shots på tøseværelset. (Lidt kogende vand først er måske slet ingen dårlig idé..)

Egentlig skulle vi ikke have flere citater. Det bliver nemlig sværere og sværere at finde krus rundt omkring i huset, men vi æhh... lånte nogle på erhvervsredaktionen, der opbevarede dem som en del af pensionsinvesteringerne. Den slags går de meget op i.

Nu bliver det svært

Så vi kan jo lige nappe en enkelt minetest mere - vi skylder jo vores læsere svar på tiltale.

Citat er det egentlig ikke - mere en talemåde, for nu skal det jo være svært, kan vi forstå:

Fubar.

Ud over at det er sjovt at sige, er det et ord, der bruges en del på Bagsideredaktionen, f.eks. når vores gesjæftige chefer igen har blandet sig.

Men hvad betyder det egentlig?

Ikke mange kender det, men vi har jo før - adskillige gange i denne uge for eksempel - stærkt undervurderet Bagsidelæsernes imponerende paratviden.

Kan du knække denne, så skriv straks en mail, til bagsiden@fyens.dk, skriv citat i emnefeltet - og husk navn og adresse.

Vi trækker jo lod om erhvervsredaktionens eftertragtede bagsidekrus - som helt sikkert en dag bliver mange penge værd.

Sat til vægs - igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce