Sætningsskader

I weekenden beskrev vi sætningsskaden. Det er en sjælden fugl, der lever i krydsfeltet mellem arkitektur, ornitologi og grammatik.

Sætningsskaden er den mystiske historie, der flakser op, når to sætninger, der intet har med hinanden at gøre, har sat sig for tæt på hinanden.

Vi bragte nogle fund gjort på mobiludgaverne af Ekstra Bladets netavis, og det er derfor ekstra fornøjeligt, at vi i dag kan bringe nogle sætningsskader, som Ekstra Bladets læsere har fundet og moret sig over.

De er hentet fra tekst-tv, som vi hermed vil slå et slag for, at man aldrig læser uden at have et mobilkamera ved hånden. Skulle du møde en sætningsskade på dit tekst-tv, kan du indsende fundet til: bagsiden@fyens.dk. (hafa)

  • Faarup_Hans_(2015)_006

    Af:

    Bagsideredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis samt fast afløser på Fyens Stiftstidendes Menneskesider. Faste stofområder: satire, læserkontakt, tid og rum. Uddannet radiojournalist fra DJH1990. Har arbejdet på Vendsyssel Tidende og Aalborg Stiftstidende. Siden 1994 på Fyens Stiftstidende, fra 2003 som bagsideredaktør. Hovedskribent på Broken News. Priser: Lattergalen 2004 og Årets Poet 2015 Privat er jeg redaktør af kirke- og beboerbladet Kuréren i Åløkkekvarteret i Odense, hvor jeg bor i eget hus sammen med min kone, som er sygeplejerske på OUH. Vi har tre børn. Jeg er bestyrelsesmedlem i Åløkkekvarterets Grundejerforening samt motionsløber- og cyklist. Cyklede til Paris med Team Rynkeby Odense i 2008 og blev i 1981 fynsmester i diskoskast.

Mere om emnet

Se alle
Sætningsskader: Skrev de virkelig det?

Sætningsskader: Skrev de virkelig det?