Sådan kan det løses: En ny bro er altid en god løsning

I forbindelse med Bagsidens julekalender "Bro Jul og Godt Byggeår" i 2011, lancerede vi 24 fynske problemer, der kunne løses med en bro. Her er det Willemoesbroen i Assens, der én gang for alle vil give byen mulighed for at hylde sin stolte søn, søhelten fra Slaget på Reden i 1801. Broen skal passere Willemoes-statue, strejfe Bågø og række helt til Jylland. Derved vil Assens foretage et dristigt angreb på andre fynske byers planer om at etablere et brohoved i det jyske. Broen kunne også kaldes Sukkernes Bro efter byens lige så stolte fortid som sødemiddelmekka. Illustration: Peter Leth-Larsen/Leif Nørmark Sørensen

Sådan kan det løses: En ny bro er altid en god løsning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mange mener, at en Kattegatbro kan løse mange problemer. Allerede i 2011 foreslog Bagsiden 24 fynske problemer, der snildt kunne løses med en bro.

Der er ingen grænser for, hvor mange problemer en bilbro over Kattegat vil kunne løse. Det kan man læse om andre steder i dagens avis. Og det er jo mageløst.

Men tanken om, at brobygge sig ud af problemerne er slet ikke ny.

I 2011 hed Bagsidens julekalender "Bro Jul og Godt Byggeår". 24 dage i træk bragte vi et billede fra en fynsk by, som fik løst et problem ved hjælp af en bro skabt af Bagsidens underkonsortium Pylon & Pille. Konkurrencen gik ud på at gætte dagens by.

I anledning af nye tanker om Kattegatbroen har vi været i arkivet og fundet samtlige 24 broløsninger. De er stadig brugbare og helt gratis at føre ud i livet, hvis man er en af de 24 fynske byer ... og andre fynske byer må også godt låne et broprojekt.

Men hav for øje: Hvis ens eneste løsning er en bro, vil ethvert problem komme til at ligne et uoverkommeligt stræde.

Sådan kan det løses: En ny bro er altid en god løsning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce