Den oppustede gris fra arkivkælderen har fundet sit kald
- Rocksvinet er væk!

Råbet fra Bagsidesvenden gjaldede op ad trapperne, og Bagsidedrengene hastede ned til K2 - mediehusets allerdybeste kælder.

Og ganske rigtigt. Den heliumfyldte gris, som flygtede fra Roger Waters-koncerten i Odense, forsvandt over Vestfyn og senere dukkede op i K2 på flugt fra rockbranchen ... den var væk.

Tilbage lå kun de mange arkivskabe, som det kæmpestore rocksvin havde væltet med sin oppustede krop.

- Se lige alle de udklip, der er røget ud af skabene, sagde Ældste Bagsidedreng.

- Det ser ud, som om nogen har lagt dem ud på gulvet og læst dem, tilføjede Bagsidesvenden, mens Bagsideredaktøren anlagde sine mest sherlockholmeske slangeøjne og konkluderede:

- Det er Rocksvinet, der har læst de gamle artikler. Den har læst alt, hvad vi havde i arkivet om ... øøhhh ...

- Havestolspiloter, gispede Bagsidesvenden.

Ja, her var de gamle artikler om Larry Walters, manden, der som den første fløj en tur i havestol båret af heliumballoner, der var historien om Kent Couch, der forsøgte at flyve over en bjergkæde under en klynge balloner, og der var de helt nye billeder af den brasilianske præst, som steg til himmels under en hob balloner og ikke blev set igen.

I det samme lød en rasende stemme over de højttalere, hvorfra den øverste chef med mellemrum bjæffede ordrer:

- HVEM HAR STJÅLET MIN HAVESTOL PÅ MEDIEHUSETS TAGTERRASSE?

Bagsidedrengene kiggede på hinanden. Så kiggede de på bunken af udklip på kældergulvet. Så kiggede de igen på hinanden og nikkede indforstået.

- Kære venner. Jeg tror Rocksvinet har fundet sit kald. Skal vi sige tak til de læsere, der har sendt jobforslag ind i ugens løb ... og ønske god vind til Verdens Første Havestolspilotsvin.

Havestolspiloten

Konkurrencen om at tilbyde Rocksvinet job er hermed afsluttet. Vil du læse mere om den originale havestolspilot, kan vi anbefale www.markberry.com. Mark Berry er flyekspert og har blandt andet medvirket i det populære Discovery-program "Mythbusters"