Retrokage


Retrokage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TEST: Vær med på moden og server en dødsensfarlig eller en politisk korrekt kiksekage
Er man retro, er man hip! Det hotteste for tiden er at gå 20 år tilbage og finde pangfarverne frem.

80'erne er fedt, og Bagsidepigerne er selvfølgelig fremme i træskoene. Men vi vil ikke nøjes med at underlægge os tøjmodens luner - også i hjemmet skal den rigtige retro-livsstil gennemføres.

Dér står den på børnefødselsdage med skattejagt, lørdagsslik og campingferie.

Og i køkkenet er det vigtigt at finde de gode retter frem såsom kalkungryde, grøntsagstærter og citronfromage. Men én ret sejrer over dem alle: Kiksekagen.

Som en service til vore kvindelige læsere, der i ægte 80'er-stil klarer alt det huslige og lader manden være macho (de metrosexuelle, selvransagende og bløde mænd var jo ikke opfundet), vil Bagsidepigerne hjælpe dem med at komme helt op på beatet.

Også for muslimer

Vi kan derfor afsløre en videnskabelig test af to opskrifter: Dødsfælden og Den Politisk Korrekte.

Ved den første er rå æg og palmin et must. Og her skal man selvfølgelig passe på eventuel salmonella i de rå æg, med mindre der er et ganske bestemt formål med at servere den for din mand...

Og den med palmin er jo også 80'ernes rigtige kage.

Den anden og nye gør sig bemærket ved både at indeholde smør og ren chokolade - til gengæld er der ikke afkogt svin i den, så muslimer kan også spise med.

En sikker vinder

Avisens drenge kunne ikke vente med at fedte deres buttede fingre ind i kold kakaocreme, da først de kaloriemættede sukkerchok var stillet frem.

- Den med mørk chokolade minder om den, Vor Mor lavede. Den har mere karakter, sagde én fra testpanelet straks, da han havde skovlet et stykke ind.

- Den anden er mere fast. Godt der er så meget kiks, for ellers bliver den meget vammel. Men den er i forvejen vammel, prøvede en anden at nedgøre kagen med ren chokolade.

Resultatet var færrest tiloversblevne krummer ved palminorgiet. Testdeltagerne ville hellere dø end svælge sig i smør, selv om en enkelt mente, at der ikke var den store forskel.

Ægte retro har sejret.

Retrokage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce

MEST LÆSTE - LIGE NU

Annonce