Problematisk parisertoast


Problematisk parisertoast

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I Bagsidens serie om samfundets mindste problemer anno 2004, har vi modtaget en mail fra Alaa Riyad, Odense. Ud over at foreslå en paneldeltager til at kåre Danmarks mindste problemer (og tak for det), har hun selv et bud:

- Det er et problem, at posen med toastbrød altid indeholder et ulige antal skiver, så den sidste skive ikke har en overskive, når man skal putte den i toastmaskinen.

Hvor rigtigt. En praktisk ni-bladet schweizerkniv til løsning af små problemer er på vej til Alaa Riyad.

Balkonproblemet

Gårsdagens kongelige modtagelse på en byggeplads i bunden af Odense Havn, samt et til Bagsiden vedhæftet nyhedsorgan, har inspireret Finn E. Hansen, Odense, til følgende kommentar:

- På forsiden af Stiftens anden del, den mindste eller den vigtigste del, det er ik- ke let at sige, står med stor og fed overskrift beskrevet Danmarks allermindste problem: "Et kys på balkonen - måske".

- Vor kronprins og hans nyvundne kronprinsesse gav i deres store glæde hinanden et kys på balkonen på Amalienborg og det begejstrede alle. Fint. Men da Bagsiden har startet denne bekæmpelse af vore mindste problemer, synes jeg det ville være fint om den ene bagside fik en snak med den anden om at hjælpe med til, at det stakkels kronprinsepar ikke fremover skal stå på alle landets rådhusbalkoner og kysse hinanden, skriver altså Finn E. Hansen, som også vil modtage en praktisk schweizerkniv for dette lille problem.

Som oven i købet ser ud til at være nemt at løse. Det handler bare om at to mennesker skal holde læberne fra hinanden, når de står på en balkon.

Bud på Danmarks mindste problemer kan mailes til: Bagsiden@fyens.dk, eller sendes med brev til: Fyens Stiftstidende, Blangstedgårdsvej 4, 5220 Odense SØ, mrk: Bagsiden.

Problematisk parisertoast

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce