England: Man kunne måske nok forvente, at kongelige går foran med et godt eksempel. At de viser pli og dannelse, men når det bliver jul, sættes den slags dyder tilsyneladende ud af kraft. I hvert fald hvis man kun er tre år og ved, hvor ens julegaver er.

Prins William, søn af afdøde prinsesse Diana og den britiske tronfølger, Prins Charles, fortæller ifølge avisen Daily Telegraph, at hans treårige søn, prins George, har haft sine fingre, hvor de ikke skulle være. William siger, at den britiske lilleprins tidligere mere var interesseret i papiret om gaverne, end om indholdet. Det har så ændret sig, for i år har prins George sneget sig til at åbne en af sine gaver, der lå og fristede under juletræet. (ritzau)

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers aktualitet-, samfunds- og erhvervsredaktion i Odense. Jeg skriver både til Fyens.dk, Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Jeg har tidligere været mad- og boganmelder på avisen, arbejdet som webjournalist og været nyhedsredaktør på den tidligere radio Klubben i Fynske Medier, Jeg bor i Odense med min datter.