Kloden rundt

Brasilien: Fjernsynet tænder og slukker af sig selv, pludselig er der lys i køkkenet, selv om man er gået i seng, og man føler, der er nogen, som kigger på en. Flere har måske oplevet disse ting, og nu har det fået Brasiliens præsident, Michel Temer, til at flytte ud af præsidentpalæet i Brasilia, landets hovedstad. Det skriver nyhedsbureauet AFP.

- Jeg havde det underligt i huset, og jeg kunne ikke sove, sagde Temer for nylig. Ifølge lokale medier hentede præsidenten sågar præster ind for at jage de onde ånder ud af huset. Dog uden held. Michel Temer og familien er nu flyttet ind i vicepræsidentpalæet. Der har de boet før, da Temer var vicepræsident under den nu afsatte præsident Dilma Rousseff. (ritzau)

  • Faarup_Hans_(2015)_006

    Af:

    Bagsideredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis samt fast afløser på Fyens Stiftstidendes Menneskesider. Faste stofområder: satire, læserkontakt, tid og rum. Uddannet radiojournalist fra DJH1990. Har arbejdet på Vendsyssel Tidende og Aalborg Stiftstidende. Siden 1994 på Fyens Stiftstidende, fra 2003 som bagsideredaktør. Hovedskribent på Broken News. Priser: Lattergalen 2004 og Årets Poet 2015 Privat er jeg redaktør af kirke- og beboerbladet Kuréren i Åløkkekvarteret i Odense, hvor jeg bor i eget hus sammen med min kone, som er sygeplejerske på OUH. Vi har tre børn. Jeg er bestyrelsesmedlem i Åløkkekvarterets Grundejerforening samt motionsløber- og cyklist. Cyklede til Paris med Team Rynkeby Odense i 2008 og blev i 1981 fynsmester i diskoskast.