Pletskud

Vestfyn: En af Bagsidens trofaste læsere, Finn Pedersen, Agedrup, fik lyst til at dele to billeder med de andre læsere efter at være kørt gennem Kerte. Han skriver:

- Fra juni 1957 til august 1960 arbejdede jeg som chauffør ved Kerte Brugsforening. Opgaverne var treenhalv dags fastlagte vareture i området Kerte, Ørsbjerg, Kaslund, Barløse, Hjerup og Faurskov med udbringning af butiksvarer, samt resten af ugen udbringning af grovvarer, foderstoffer, brændsel gas samt petroleum i 200 liter tønder. Sidstnævnte blev primært hentet i Assens. Køretøjet var den på billedet viste Volvo. Den store lastvogn var på besøg med en leverance. På den tid et enormt køretøj. Jeg har nogle gange i de senere år været gennem Kerte og undret mig over, hvad der dog var sket med brugsens bygninger. Jeg besluttede derfor at tage et billede og sammenholde det med det billede, jeg tog i omkring 1957-58. Jeg ved ikke, hvem der ejer bygningen i dag, men det ser ud, som om der op til mange gange er forsøgt en renovering, som hver gang ikke er blevet tilendebragt, før der er taget fat på en ny renovering.

Vi kvitterer med to bagsidekrus. Måske er der andre læsere, der har før- og nu-billeder med en lille historie til? Mail til: Bagsiden@fyens.dk. (hafa)

  • Faarup_Hans_(2015)_006

    Af:

    Bagsideredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis samt fast afløser på Fyens Stiftstidendes Menneskesider. Faste stofområder: satire, læserkontakt, tid og rum. Uddannet radiojournalist fra DJH1990. Har arbejdet på Vendsyssel Tidende og Aalborg Stiftstidende. Siden 1994 på Fyens Stiftstidende, fra 2003 som bagsideredaktør. Hovedskribent på Broken News. Priser: Lattergalen 2004 og Årets Poet 2015 Privat er jeg redaktør af kirke- og beboerbladet Kuréren i Åløkkekvarteret i Odense, hvor jeg bor i eget hus sammen med min kone, som er sygeplejerske på OUH. Vi har tre børn. Jeg er bestyrelsesmedlem i Åløkkekvarterets Grundejerforening samt motionsløber- og cyklist. Cyklede til Paris med Team Rynkeby Odense i 2008 og blev i 1981 fynsmester i diskoskast.