Pas på hullerne.....


Pas på hullerne.....

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HULBESTYRER: I Costa Rica protesterer bilejere på deres helt egen måde over huller i vejene
En blå bil bevæger sig hen over computerskærmen på krykker. Og det er der mere end tusind gode grunde til i landet Costa Rica, der er en lille smule større end Danmark.

I det lille mellemamerikanske land har en flok stolte bilister i 2003 oprettet en hjemmeside, hvor fotografier af de værste huller i vejene udstilles. Det sker i protest over myndighedernes manglende vilje til at reparere vejene, mens selvsamme myndigheder konstant omtaler landet som værende det mest udviklede land i Latinamerika og på højde med vestlige lande.

www.huecos.com, hvor huecos betyder huller på spansk, opererer med tre kategorier inden for hulklassifikation: Bagateller, kratere og sorte grave, hvor sidstnævnte er værst.

Billederne er også inddelt efter område i landet, og dermed er hjemmesiden også en betydningsfuld kørselsvejledning for costaricanere.

For der er i den grad flere områder, hvor der synes flere huller end vej.

Hver måned kåres Månedens Hul, lige som der ud for hvert udstillede hul står, hvor mange der har set det pågældende hul.

Hjemmesiden er også et debatforum, hvor et af de hedeste diskussionsemner er årsagen til de mange huller i Costa Rica. For det handler om at få luft for irritationen over de mange huller og dermed højere regninger fra mekanikeren.

Hulmændene betegner sig som en demokratisk bevægelse. For at være med kræves blot, at man gratis lader sig registrere på hjemmesiden. Og lige som denne bagside har en bagsideredaktør, så har www.huecos.com selvfølgelig en hulredaktør, der på spansk kalder sig huecomaster.

Pas på hullerne.....

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce