Kloden rundt

Ukraine: Hvis du så med lørdag aften, da det internationale melodigrandprix løb af stablen i Ukraine, undgik du næppe at se et par mandeballer. Mens seerne tyggede på de konkurrerende sange og sendte sms'er afsted, optrådte den ukrainske sangerinde Jamala. Det udnyttede 28-årige Vitaliy Sediuk til at få lidt opmærksomhed. Ukraineren hoppede op på scenen med et australsk flag omkring sig og trak bukserne ned, så både publikum i salen og tv-seere havde frit udsyn til bagdelen. Han blev hurtigt fjernet fra scenen og siden tilbageholdt i 72 timer. Hans rejsepapirer er desuden blevet inddraget, mens sagen efterforskes. Alligevel har han ikke fortrudt sit stunt. Det fortæller han ifølge nyhedsbureauet AFP i retten.

- Jeg har ikke noget imod det internationale melodigrandprix. Denne gang ville jeg bare gøre noget mindeværdigt, siger Sediuk, der er kendt for gøre grin med folk. (ritzau)

  • Faarup_Hans_(2015)_006

    Af:

    Bagsideredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis samt fast afløser på Fyens Stiftstidendes Menneskesider. Faste stofområder: satire, læserkontakt, tid og rum. Uddannet radiojournalist fra DJH1990. Har arbejdet på Vendsyssel Tidende og Aalborg Stiftstidende. Siden 1994 på Fyens Stiftstidende, fra 2003 som bagsideredaktør. Hovedskribent på Broken News. Priser: Lattergalen 2004 og Årets Poet 2015 Privat er jeg redaktør af kirke- og beboerbladet Kuréren i Åløkkekvarteret i Odense, hvor jeg bor i eget hus sammen med min kone, som er sygeplejerske på OUH. Vi har tre børn. Jeg er bestyrelsesmedlem i Åløkkekvarterets Grundejerforening samt motionsløber- og cyklist. Cyklede til Paris med Team Rynkeby Odense i 2008 og blev i 1981 fynsmester i diskoskast.