Makkeren der mangler


Makkeren der mangler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der findes dage, hvor ens egne ord er for små til at favne de store ting her i livet. Så i jagten på Danmarks pt. mindste problemer overlader vi ordet til Jens Olesen, Ferritslev, der hver morgen læser det med Bagsiden fremsendte nyhedsorgan:

- Og det er lige her, at en del af Danmarks aller-allermindste problemer kommer frem, her midt i morgenkaffen, rundstykket, det blødkogte æg, ungernes pludren & skænderier (har fire af slagsen), skriver han.

- Når fruen af huset kommer i gang med lidt selvstændig tankevirksomhed, så kommer nogle af de små problemer virkelig frem som kontrast til dagens avis. Det kan være at hun mener det er tid for græsslåning eller også trænger vægge til maling eller der er nogle vinduer, der skal pudses o.s.v o.s.v. Her er det, filmen knækker lidt, for jeg sidder jo midt i verdens krige, nød og elendighed, oliepriser der bare stiger og stiger til gavn for olieselskaberne og til minus for min pengepung,bz-ere der vil være kunstneriske i det grønne, boligformænd der gemmer til dagen og vejen og folk der slår andre ihjel og putter dem i en fryser. Og så kommer det fra fruen: Kan du fortælle mig hvor sokkerne bliver af i vaskemaskinen?

- Øøøøøhhhh. Ja, siger hun, vi tager sokkerne af parvis og jeg putter dem i maskinen og vasker dem, men de forsvinder, for når de er vasket og tøjet er lagt sammen har jeg altid 2-4 sokker, der mangler en makker.

- Nu er det at jeg gemmer mig helt omme bag min avis og stille læser videre mens hun stædigt fortsætter, ungerne pludrer og skændes og avisen bliver nøje studeret en ekstra gang. For det er godt nok DANMARKSMINDSTEPROBLEM, at sokker mangler en makker efter vask.

En praktisk schweizerkniv, der blandt andet kan bruges til at file fruens nedbidte negle pæne med, er på vej til Jens Olesen i Ferritslev.

Mail til: Bagsiden@fyens.dk, eller skriv til: Fyens Stiftstidende, Blangstedgårdsvej 4, 5220 Odense SØ, mrk: Bagsiden.

Makkeren der mangler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce