Kloden rundt

England: En uvelkommen gæst på en Boeing 777-maskine fra British Airways bliver kostbar for flyselskabet. Der er tale om en lille mus, der forleden blev spottet om bord på maskinen kort før en lang flyvetur fra den britiske hovedstad, London, til San Francisco i USA. Flypersonalet kunne ikke umiddelbart fange musen, og så blev det besluttet, at maskinen ikke skulle til millionbyen i Californien. Det er før set, at mus begynder at gnave i ledninger, og det kan være fatalt på et fly.

Avisen The Independent skriver, at først fire timer og 16 minutter senere kunne de omkring 200 passagerer komme af sted mod San Francisco med en anden maskine. På det tidspunkt havde de fået frokost. Desuden har de muligvis krav på noget erstatning, og der kom også problemer med sen ankomst, forbindelser til andre fly og passagerer, der ventede i San Francisco på returflyvningen. The Independent skriver, at den lille mus alt i alt kan have kostet British Airways 250.000 pund, omkring 2,2 millioner kroner. (ritzau)

  • Faarup_Hans_(2015)_006

    Af:

    Bagsideredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis samt fast afløser på Fyens Stiftstidendes Menneskesider. Faste stofområder: satire, læserkontakt, tid og rum. Uddannet radiojournalist fra DJH1990. Har arbejdet på Vendsyssel Tidende og Aalborg Stiftstidende. Siden 1994 på Fyens Stiftstidende, fra 2003 som bagsideredaktør. Hovedskribent på Broken News. Priser: Lattergalen 2004 og Årets Poet 2015 Privat er jeg redaktør af kirke- og beboerbladet Kuréren i Åløkkekvarteret i Odense, hvor jeg bor i eget hus sammen med min kone, som er sygeplejerske på OUH. Vi har tre børn. Jeg er bestyrelsesmedlem i Åløkkekvarterets Grundejerforening samt motionsløber- og cyklist. Cyklede til Paris med Team Rynkeby Odense i 2008 og blev i 1981 fynsmester i diskoskast.