Kutter har navn fra klitbitter


Kutter har navn fra klitbitter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forklaring på skøn skude i Bogense

I går bragte vi et billede af en båd, som ligger ved Bogense. Den var blevet fotograferet af en læser, som studsede over navnet "Klit-Oris".

Og nu kan vi afsløre, at navnet faktisk stammer fra klitterne, nærmere betegnet klitterne ved Vesterhavet. Erik Kristiansen, Middelfart, skriver i en mail til Bagsiden:

"Båden er en ombygget redningsbåd, der har ligget i Svinø Bådelaug i mange år under et andet navn. Den blev solgt til en skipper fra det nordjyske, der opkaldte den efter en - på de egne - berømt bitter, der blev serveret på det desværre nu lukkede ålespisnings- og countrysted Hjardemål Klit Hotel. Bitteren var komponeret af hotelværten, Jens Sørensen, der i øvrigt er medlem af bandet Vagn & Vagabonderne."

Forfærdelig smag

Her indskyder Bagsiden lige, at Jens faktisk er vagabonden, idet bandet i dag er en duo, hvis andet medlem er Vagn. Vagn & Vagabonderne har eksisteret i 25 år og udsendt 13 plader.

Erik Kristiansen fortsætter:

"Bitteren var grøn og smagte efter min smag forfærdeligt, men ifølge Jens solgte navnet godt."

Vor klitbitterkyndige læser har medsendt en plakat for bitteren, som viser et træ i klitplantagen og solen, der spejler sig i klitterne.

"Den opmærksomme iagttager kan efter indtagelse af Klit-Oris ane en trold, der holder en nøgen kvinde, samt skuer ud over en anden", hævder han.

Der er bagsidekrus på vej til Middelfart for den forklaring, og vi må nok stærkt anbefale, at de ikke fyldes helt op til kanten, hvis de skal bruges til at teste klitbitteren Klit-Oris.

Kutter har navn fra klitbitter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce

MEST LÆSTE - LIGE NU

Annonce