Kloden rundt


Kloden rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

norge

Lystne aktivister

KRISTIANSSAND: Et norsk par havde tirsdag aften fuldbyrdet samleje på scenen foran flere tusinde mennesker under en rockkoncert i den norske by Kristianssand. Parret repræsenterer organisationen "Fuck For Forrest", der bruger sex som virkemiddel for at samle penge ind til at bevare regnskoven.

Lokale kristelige politikere var meget oprørte over hændelsen, men indtil nu har de valgt ikke at anmelde parret til politiet.

En politianmeldelse er dog organisationens mindste problem. Fuck For Forrest har indtil nu samlet 150.000 norske kroner ind, men de har svært ved at komme af med pengene, da flere miljøorganisationer ikke vil forbindes med de lystne aktivister. (ritzau)

Tyskland

Kannibal-sag filmatiseres

BERLIN: Den berømte og berygtede tyske kannibal Armin Meiwes skal udødeliggøres på film.

Ikke overraskende er der i Tyskland allerede kontroverser om filmen, der bærer arbejdstitlen "Dit hjerte i mit hoved". Det skyldes ikke mindst, at folkene bag filmen har fået 148.000 kroner i støtte fra den tyske delstat Nordrhein-Westfalen.

Meiwes blev i januar idømt otte og et halvt års fængsel, fordi han i en bizar sexleg havde slået en mand ihjel og spist ham. Han optog seancen på video, og det fik stor betydning for retssagen, der kom til at handle om, hvorvidt offeret havde indvilget i at blive dræbt og spist. (ritzau)

Kloden rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce