Kloden rundt

Taiwan: I hele otte timer og 58 minutter glinsede en regnbue over bjergene uden for den taiwanske hovedstad Taipei. I hvert fald hvis man spørger professor ved Chinese Culture University Chou Kun-hsuan. Han havde begivet sig ud i bjergområdet sammen med en kollega, og det blev noget af en tur for de to forskere.

- Det var fantastisk. Det føltes som en gave fra himlen, siger Chou til BBC. Den forrige rekordregnbue lyste i seks timer over Sheffield i England i 1994. Chou planlægger ifølge The Guardian at kontakte Guinness' Rekordbog for at se, om de vil anerkende rekorden. Med flere end 10.000 billeder mener han, at han kan bevise regnbuens varighed. (ritzau)

  • Faarup_Hans_(2015)_006

    Af:

    Bagsideredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis samt fast afløser på Fyens Stiftstidendes Menneskesider. Faste stofområder: satire, læserkontakt, tid og rum. Uddannet radiojournalist fra DJH1990. Har arbejdet på Vendsyssel Tidende og Aalborg Stiftstidende. Siden 1994 på Fyens Stiftstidende, fra 2003 som bagsideredaktør. Hovedskribent på Broken News. Priser: Lattergalen 2004 og Årets Poet 2015 Privat er jeg redaktør af kirke- og beboerbladet Kuréren i Åløkkekvarteret i Odense, hvor jeg bor i eget hus sammen med min kone, som er sygeplejerske på OUH. Vi har tre børn. Jeg er bestyrelsesmedlem i Åløkkekvarterets Grundejerforening samt motionsløber- og cyklist. Cyklede til Paris med Team Rynkeby Odense i 2008 og blev i 1981 fynsmester i diskoskast.