Kloden rundt

Canada: En 10 år gammel bog om civiles syn på bombardementerne under Anden Verdenskrig har oplevet et stort boost i salget de seneste uger. Bogen hedder "Fire and Fury" - ligesom en ny og stærkt omdiskuteret bog, der beskriver USA's præsident, Donald Trump, som uengageret, mentalt ustabil og uegnet til at være præsident. Den gamle bog er skrevet af Randall Hansen, der underviser i politologi og historie på University of Toronto i Canada. Han fandt sin bog, der ikke har solgt godt i mange år, på bestsellerlisten i tre af kategorierne på internetsiden Amazon.

- Det morede mig, og en del af mig tænkte "kan folk virkelig være så dumme, at de forveksler de to bøger", sagde Hansen til avisen The Guardian. (ritzau)

  • Faarup_Hans_(2015)_006

    Af:

    Bagsideredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis samt fast afløser på Fyens Stiftstidendes Menneskesider. Faste stofområder: satire, læserkontakt, tid og rum. Uddannet radiojournalist fra DJH1990. Har arbejdet på Vendsyssel Tidende og Aalborg Stiftstidende. Siden 1994 på Fyens Stiftstidende, fra 2003 som bagsideredaktør. Hovedskribent på Broken News. Priser: Lattergalen 2004 og Årets Poet 2015 Privat er jeg redaktør af kirke- og beboerbladet Kuréren i Åløkkekvarteret i Odense, hvor jeg bor i eget hus sammen med min kone, som er sygeplejerske på OUH. Vi har tre børn. Jeg er bestyrelsesmedlem i Åløkkekvarterets Grundejerforening samt motionsløber- og cyklist. Cyklede til Paris med Team Rynkeby Odense i 2008 og blev i 1981 fynsmester i diskoskast.