Kloden rundt

Australien: En indbrudstyv kunne ikke holde sig fra de våde varer, da han for nylig trængte ind i et hus i Esperance i det sydvestlige Australien. Her gik han tilsyneladende kold efter at have drukket det meste af en flaske champagne fra husets vinreol, skriver nyhedsbureauet dpa.

- Ejeren kom hjem og fandt gerningsmanden, som var faldet i søvn i kvindens seng, fortæller polititalsmand Richard Moore. En blodprøve har vist, at tyven uden tvivl har været ganske fuld. Manden er blevet sigtet for ulovlig indtrængen og tyveri. (ritzau)

  • Faarup_Hans_(2015)_006

    Af:

    Bagsideredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis samt fast afløser på Fyens Stiftstidendes Menneskesider. Faste stofområder: satire, læserkontakt, tid og rum. Uddannet radiojournalist fra DJH1990. Har arbejdet på Vendsyssel Tidende og Aalborg Stiftstidende. Siden 1994 på Fyens Stiftstidende, fra 2003 som bagsideredaktør. Hovedskribent på Broken News. Priser: Lattergalen 2004 og Årets Poet 2015 Privat er jeg redaktør af kirke- og beboerbladet Kuréren i Åløkkekvarteret i Odense, hvor jeg bor i eget hus sammen med min kone, som er sygeplejerske på OUH. Vi har tre børn. Jeg er bestyrelsesmedlem i Åløkkekvarterets Grundejerforening samt motionsløber- og cyklist. Cyklede til Paris med Team Rynkeby Odense i 2008 og blev i 1981 fynsmester i diskoskast.