Kloden rundt

England: Der er intet, der kan ødelægge julestemningen som dårlig julemad. I Storbritannien bebrejder mange familier supermarkedskoncernen Tesco for at smadre julemiddagen med ildelugtende, harske julekalkuner. Det skriver Metro. Englænderen Kirsten Shore skrev på Twitter, at Tesco ødelagde den første julemiddag, som hun har stået for:

- Tak Tesco. 250 pund (2100 kroner) spildt, et forfærdeligt måltid og otte syge mennesker, skriver hun. En kvinde ved navn Jane Blant havde i dagevis anklaget sin mand for dårlig fodhygiejne, indtil hun fandt ud af, at stanken stammede fra kalkunen. Flere familier måtte bestille mad ude. En talsmand fra Tesco siger, at koncernen undersøger sagen og vil kontakte alle kunderne. (ritzau)

  • Faarup_Hans_(2015)_006

    Af:

    Bagsideredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis samt fast afløser på Fyens Stiftstidendes Menneskesider. Faste stofområder: satire, læserkontakt, tid og rum. Uddannet radiojournalist fra DJH1990. Har arbejdet på Vendsyssel Tidende og Aalborg Stiftstidende. Siden 1994 på Fyens Stiftstidende, fra 2003 som bagsideredaktør. Hovedskribent på Broken News. Priser: Lattergalen 2004 og Årets Poet 2015 Privat er jeg redaktør af kirke- og beboerbladet Kuréren i Åløkkekvarteret i Odense, hvor jeg bor i eget hus sammen med min kone, som er sygeplejerske på OUH. Vi har tre børn. Jeg er bestyrelsesmedlem i Åløkkekvarterets Grundejerforening samt motionsløber- og cyklist. Cyklede til Paris med Team Rynkeby Odense i 2008 og blev i 1981 fynsmester i diskoskast.