Kloden rundt

Italien: Det skulle egentlig pryde Piazza Venezia og skabe julestemning i den italienske hovedstad, Rom. Men byens dyrtindkøbte juletræ er blevet en skændsel, mener mange af byens indbyggere ifølge nyhedsbureauet AFP. Allerede da det ankom til Italien, havde det tabt mange af sine nåle. Det er langtfra blevet bedre siden, og "Skaldepande", som romerne har døbt træet, har stort set mistet alle sine nåle.

- Roms træ er dødt, allerede ved sin ankomst. Det er en metafor for hovedstadens tilstand, skriver en bruger på Twitter. En anden spørger, hvornår begravelsen mon finder sted. Købet af træet har i alt kostet omkring 350.000 kroner. (ritzau)

  • Faarup_Hans_(2015)_006

    Af:

    Bagsideredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis samt fast afløser på Fyens Stiftstidendes Menneskesider. Faste stofområder: satire, læserkontakt, tid og rum. Uddannet radiojournalist fra DJH1990. Har arbejdet på Vendsyssel Tidende og Aalborg Stiftstidende. Siden 1994 på Fyens Stiftstidende, fra 2003 som bagsideredaktør. Hovedskribent på Broken News. Priser: Lattergalen 2004 og Årets Poet 2015 Privat er jeg redaktør af kirke- og beboerbladet Kuréren i Åløkkekvarteret i Odense, hvor jeg bor i eget hus sammen med min kone, som er sygeplejerske på OUH. Vi har tre børn. Jeg er bestyrelsesmedlem i Åløkkekvarterets Grundejerforening samt motionsløber- og cyklist. Cyklede til Paris med Team Rynkeby Odense i 2008 og blev i 1981 fynsmester i diskoskast.