Kloden rundt

Wales: En gruppe præster, der ville slukke tørsten, blev afvist på en pub i Wales i weekenden. De havde beholdt præstekraverne på, og det fik dørmanden til at antage, de var klædt ud og i færd med at fejre en polterabend.

- Dørmanden sagde noget i stil med, "Beklager, d'herrer, vi tillader ikke udklædning og polterabend", siger fader Michael Doyle, der kender præsterne, til nyhedsbureauet Press Association. Heldigvis nåede de tørstige præster ikke langt, da de var blevet bedt om at gå. En ansat på pubben opdagede nemlig dørmandens fejl og fangede gruppen.

- Da vi indså, at vi havde taget fejl, undskyldte vi hurtigt over for præsterne, som gudskelov tog det i stiv arm og godt kunne se det sjove i situationen, siger Matt Morgan fra City Arms. (ritzau/dpa)

  • Faarup_Hans_(2015)_006

    Af:

    Bagsideredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis samt fast afløser på Fyens Stiftstidendes Menneskesider. Faste stofområder: satire, læserkontakt, tid og rum. Uddannet radiojournalist fra DJH1990. Har arbejdet på Vendsyssel Tidende og Aalborg Stiftstidende. Siden 1994 på Fyens Stiftstidende, fra 2003 som bagsideredaktør. Hovedskribent på Broken News. Priser: Lattergalen 2004 og Årets Poet 2015 Privat er jeg redaktør af kirke- og beboerbladet Kuréren i Åløkkekvarteret i Odense, hvor jeg bor i eget hus sammen med min kone, som er sygeplejerske på OUH. Vi har tre børn. Jeg er bestyrelsesmedlem i Åløkkekvarterets Grundejerforening samt motionsløber- og cyklist. Cyklede til Paris med Team Rynkeby Odense i 2008 og blev i 1981 fynsmester i diskoskast.