Kloden rundt

New Zealand: Det var overordentligt svært for New Zealands politi at kommunikere internt i weekenden. Ukendte gerningsmænd havde hacket samtlige politiradioer, så i stedet for at kunne bruges til kontakt, blev rapsangen "F ... tha police" fra den amerikanske gruppe N.W.A. spillet ud af højttalerne. Ifølge politiinspektør Kelvin Lloyd oplevede politiet en lignende episode i august. Det påvirkede derfor ikke de ansatte at være tvunget til at lytte til den politikritiske sang. Det er dog en strafbar handling, fortæller Lloyd.

- Enhver forstyrrelse af politiradioerne udgør en risiko for den offentlige sikkerhed, og det kan give op til et års fængsel, siger han til nyhedsbureauet dpa. (ritzau)

  • Faarup_Hans_(2015)_006

    Af:

    Bagsideredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis samt fast afløser på Fyens Stiftstidendes Menneskesider. Faste stofområder: satire, læserkontakt, tid og rum. Uddannet radiojournalist fra DJH1990. Har arbejdet på Vendsyssel Tidende og Aalborg Stiftstidende. Siden 1994 på Fyens Stiftstidende, fra 2003 som bagsideredaktør. Hovedskribent på Broken News. Priser: Lattergalen 2004 og Årets Poet 2015 Privat er jeg redaktør af kirke- og beboerbladet Kuréren i Åløkkekvarteret i Odense, hvor jeg bor i eget hus sammen med min kone, som er sygeplejerske på OUH. Vi har tre børn. Jeg er bestyrelsesmedlem i Åløkkekvarterets Grundejerforening samt motionsløber- og cyklist. Cyklede til Paris med Team Rynkeby Odense i 2008 og blev i 1981 fynsmester i diskoskast.