Kloden rundt

USA: En ni-årig dreng i Kokomo i den amerikanske delstat Indiana har skræmt en mand, der muligvis ville stjæle drengens fars pickup. Tv-stationen WTHR har talt med den ni-årige Larry Larimores far, der fortæller, at hans bil stod med motoren tændt og drengen i. Faren, Kevin Cooksey, var lige inde og købe panodiler til konen. Da han kom ud, så han, at noget var galt.

- Jeg så, at fordøren var åben og tænkte. Hvad skal jeg nu sige til min kone? Drengen siger til tv-stationen, at han blev bange, da døren pludselig blev åbnet.

- Så jeg trak min legetøjspistol og rettede den mod mandens hoved, siger den ni-årige, og det var tilsyneladende nok til at skræmme tyven. Han gik videre til en anden bil på parkeringspladsen. Han fandt en, som også havde motoren i gang, og kørte væk. Men nu havde nogen ringet til politiet, der satte efter biltyven. Det endte med, at tyven kørte galt og blev anholdt. (ritzau)

  • Faarup_Hans_(2015)_006

    Af:

    Bagsideredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis samt fast afløser på Fyens Stiftstidendes Menneskesider. Faste stofområder: satire, læserkontakt, tid og rum. Uddannet radiojournalist fra DJH1990. Har arbejdet på Vendsyssel Tidende og Aalborg Stiftstidende. Siden 1994 på Fyens Stiftstidende, fra 2003 som bagsideredaktør. Hovedskribent på Broken News. Priser: Lattergalen 2004 og Årets Poet 2015 Privat er jeg redaktør af kirke- og beboerbladet Kuréren i Åløkkekvarteret i Odense, hvor jeg bor i eget hus sammen med min kone, som er sygeplejerske på OUH. Vi har tre børn. Jeg er bestyrelsesmedlem i Åløkkekvarterets Grundejerforening samt motionsløber- og cyklist. Cyklede til Paris med Team Rynkeby Odense i 2008 og blev i 1981 fynsmester i diskoskast.