Kloden rundt

Sydafrika: En 22-årig kvinde blev tirsdag angrebet af en løve i et populært vildtreservat, som bestyres af Kevin Richardson, der også er kendt som "løvehviskeren".

Hunløven jagtede en impala, da den stødte på kvinden og hendes ven. Kvinden døde på stedet, da løven gik til angreb, skriver CNN.

Richardson er verdenskendt for sit tætte forhold til løver og andre vilde dyr. Efter ulykken kondolerede han over for kvindens familie og forklarede, at løven var løbet efter impalaen, da han gik tur med den i reservatet. (ritzau)

  • Faarup_Hans_(2015)_006

    Af:

    Bagsideredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis samt fast afløser på Fyens Stiftstidendes Menneskesider. Faste stofområder: satire, læserkontakt, tid og rum. Uddannet radiojournalist fra DJH1990. Har arbejdet på Vendsyssel Tidende og Aalborg Stiftstidende. Siden 1994 på Fyens Stiftstidende, fra 2003 som bagsideredaktør. Hovedskribent på Broken News. Priser: Lattergalen 2004 og Årets Poet 2015 Privat er jeg redaktør af kirke- og beboerbladet Kuréren i Åløkkekvarteret i Odense, hvor jeg bor i eget hus sammen med min kone, som er sygeplejerske på OUH. Vi har tre børn. Jeg er bestyrelsesmedlem i Åløkkekvarterets Grundejerforening samt motionsløber- og cyklist. Cyklede til Paris med Team Rynkeby Odense i 2008 og blev i 1981 fynsmester i diskoskast.