Kloden rundt

Hawaii: En kvinde med smag for avocadoer har fundet det, som tilsyneladende er verdens største eksemplar af den grønne frugt på Hawaii. På en gåtur så hun avocadoen hænge på en gren, der stak ud over fortovet. Den viste sig at veje hele 2,3 kilo, skriver nyhedsbureauet AP.

- Den var lige så stor som mit hoved, fortæller Pamela Wang. Efter lidt research på nettet fandt hun ud af, at det muligvis er verdens største avocado, og nu går hun efter at komme i Guinness' Rekordbog. Den hidtidige rekord er en avocado fra Venezuela med en vægt på knap 2,2 kilo. (ritzau)

  • Faarup_Hans_(2015)_006

    Af:

    Bagsideredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis samt fast afløser på Fyens Stiftstidendes Menneskesider. Faste stofområder: satire, læserkontakt, tid og rum. Uddannet radiojournalist fra DJH1990. Har arbejdet på Vendsyssel Tidende og Aalborg Stiftstidende. Siden 1994 på Fyens Stiftstidende, fra 2003 som bagsideredaktør. Hovedskribent på Broken News. Priser: Lattergalen 2004 og Årets Poet 2015 Privat er jeg redaktør af kirke- og beboerbladet Kuréren i Åløkkekvarteret i Odense, hvor jeg bor i eget hus sammen med min kone, som er sygeplejerske på OUH. Vi har tre børn. Jeg er bestyrelsesmedlem i Åløkkekvarterets Grundejerforening samt motionsløber- og cyklist. Cyklede til Paris med Team Rynkeby Odense i 2008 og blev i 1981 fynsmester i diskoskast.