Kloden rundt

USA: Forsangeren i rockbandet Kiss, Gene Simmons, har fået sig en dobbeltgænger i form af en nyfødt kalv. Simmons, der er kendt for sin sort-hvide ansigtsmaling på scenen, har lagt et billede op på det sociale medie Twitter af en sortbroget ko med ordene: - Det her sker virkelig, folkens!!!

Kalven blev født i fredags på en gård nær Kerrville i Texas. Heather Taccetta, der bor på gården med sin familie, fortæller, at kalven tilhører hendes mormor. Den hedder "Genie" - opkaldt efter Gene Simmons - og er lynhurtigt blevet hele familiens yndling. Netop derfor skal den heller ikke slagtes, tilføjer Taccetta. (ritzau/AP)

  • Faarup_Hans_(2015)_006

    Af:

    Bagsideredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis samt fast afløser på Fyens Stiftstidendes Menneskesider. Faste stofområder: satire, læserkontakt, tid og rum. Uddannet radiojournalist fra DJH1990. Har arbejdet på Vendsyssel Tidende og Aalborg Stiftstidende. Siden 1994 på Fyens Stiftstidende, fra 2003 som bagsideredaktør. Hovedskribent på Broken News. Priser: Lattergalen 2004 og Årets Poet 2015 Privat er jeg redaktør af kirke- og beboerbladet Kuréren i Åløkkekvarteret i Odense, hvor jeg bor i eget hus sammen med min kone, som er sygeplejerske på OUH. Vi har tre børn. Jeg er bestyrelsesmedlem i Åløkkekvarterets Grundejerforening samt motionsløber- og cyklist. Cyklede til Paris med Team Rynkeby Odense i 2008 og blev i 1981 fynsmester i diskoskast.