Kloden rundt

Norge: Hvis du leder efter atypiske spiseoplevelser, kan Norge være den næste destination. I Lindesnes i det sydlige Norge åbner Europas første undervandsrestaurant. Restauranten vil ligge på havbunden fem meter under vandoverfladen. Bygningen vil have form som et firkantet betonrør, som starter over vandoverfladen og dykker ned til havbunden, hvor spisestedet er placeret. Under indgangen ligger en champagnebar, der markerer overgangen til vandet. Ved restauranten sættes et stort glasvindue op, så gæsterne kan beundre livet under vandet, mens de spiser. Restauranten hedder "Under" og forventes at åbne i starten af 2019. (ritzau/CNN)

  • Faarup_Hans_(2015)_006

    Af:

    Bagsideredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis samt fast afløser på Fyens Stiftstidendes Menneskesider. Faste stofområder: satire, læserkontakt, tid og rum. Uddannet radiojournalist fra DJH1990. Har arbejdet på Vendsyssel Tidende og Aalborg Stiftstidende. Siden 1994 på Fyens Stiftstidende, fra 2003 som bagsideredaktør. Hovedskribent på Broken News. Priser: Lattergalen 2004 og Årets Poet 2015 Privat er jeg redaktør af kirke- og beboerbladet Kuréren i Åløkkekvarteret i Odense, hvor jeg bor i eget hus sammen med min kone, som er sygeplejerske på OUH. Vi har tre børn. Jeg er bestyrelsesmedlem i Åløkkekvarterets Grundejerforening samt motionsløber- og cyklist. Cyklede til Paris med Team Rynkeby Odense i 2008 og blev i 1981 fynsmester i diskoskast.