Kloden rundt

USA: Eminem, den mest sælgende rapper nogensinde, stiller sine tilhængere over for et klart valg. Hvis man støtter præsident Donald Trump, så vil han ikke have noget med dem at gøre. Det lod han forstå på den tv-sendte BET Hip Hop Award i denne uge. Beskeden blev givet med en hætte trukket godt ned over hovedet og afleveret med en vred stemme.

- Racisme er den eneste ting, han er fantastisk til, lød det i hans raptekst om Trump. Eminem sagde, at han står bag de amerikanske fodboldspillere, der knæler under nationalsangen for at protestere mod politivold. (ritzau/AFP)

  • Faarup_Hans_(2015)_006

    Af:

    Bagsideredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis samt fast afløser på Fyens Stiftstidendes Menneskesider. Faste stofområder: satire, læserkontakt, tid og rum. Uddannet radiojournalist fra DJH1990. Har arbejdet på Vendsyssel Tidende og Aalborg Stiftstidende. Siden 1994 på Fyens Stiftstidende, fra 2003 som bagsideredaktør. Hovedskribent på Broken News. Priser: Lattergalen 2004 og Årets Poet 2015 Privat er jeg redaktør af kirke- og beboerbladet Kuréren i Åløkkekvarteret i Odense, hvor jeg bor i eget hus sammen med min kone, som er sygeplejerske på OUH. Vi har tre børn. Jeg er bestyrelsesmedlem i Åløkkekvarterets Grundejerforening samt motionsløber- og cyklist. Cyklede til Paris med Team Rynkeby Odense i 2008 og blev i 1981 fynsmester i diskoskast.