Kloden rundt

Tyskland: En brandmand i det sydlige Tyskland har brugt sit arbejdsredskab konstruktivt. Den giftelystne brandmand tog brandbilen med stige i brug, da han skulle fri til sin udkårne ved Frankfurt, skriver nyhedsbureauet dpa. Brandbilen blev kørt hen til etageejendommen, hvor kvinden bor, og så blev stigen rejst. Brandmanden dukkede op ved hendes vindue og bankede på ruden.

- Jeg ved, at jeg ikke altid er perfekt, men jeg ved også, at du er perfekt for mig, sagde han til kvinden. Han tændte tydeligvis en ild i hende. Hun kunne ikke skjule sin lidenskab og sagde ja, fortæller det lokale brandvæsen på et opslag på Facebook. (ritzau)

  • Faarup_Hans_(2015)_006

    Af:

    Bagsideredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis samt fast afløser på Fyens Stiftstidendes Menneskesider. Faste stofområder: satire, læserkontakt, tid og rum. Uddannet radiojournalist fra DJH1990. Har arbejdet på Vendsyssel Tidende og Aalborg Stiftstidende. Siden 1994 på Fyens Stiftstidende, fra 2003 som bagsideredaktør. Hovedskribent på Broken News. Priser: Lattergalen 2004 og Årets Poet 2015 Privat er jeg redaktør af kirke- og beboerbladet Kuréren i Åløkkekvarteret i Odense, hvor jeg bor i eget hus sammen med min kone, som er sygeplejerske på OUH. Vi har tre børn. Jeg er bestyrelsesmedlem i Åløkkekvarterets Grundejerforening samt motionsløber- og cyklist. Cyklede til Paris med Team Rynkeby Odense i 2008 og blev i 1981 fynsmester i diskoskast.