Kloden rundt

England: Det har længe været muligt at nyde en friskbrygget cappuccino med et lille hjerte i eller anden "kaffekunst". Men i London har caféen The Tea Terrace taget skridtet videre: På menukortet er det nu muligt at vælge en "selfiecinno". Det er en cappuccino eller en kop varm chokolade med kundens eget ansigt tegnet i mælkeskummet. Det eneste, man skal gøre for at kunne få et koffeinfix med en selfie, er at sende et billede afsted via en app. Herefter bliver billedet skannet af en maskine og gengivet med madfarve. Men hvorfor skal man nu kunne drikke sit eget ansigt, kunne man fristes til at spørge.

- Det er ikke længere nok bare at levere god mad og god service. Det skal være instagramværdigt, svarer Ehab Salem Shouly, der ejer The Tea Terrace. (ritzau/Reuters)

  • Faarup_Hans_(2015)_006

    Af:

    Bagsideredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis samt fast afløser på Fyens Stiftstidendes Menneskesider. Faste stofområder: satire, læserkontakt, tid og rum. Uddannet radiojournalist fra DJH1990. Har arbejdet på Vendsyssel Tidende og Aalborg Stiftstidende. Siden 1994 på Fyens Stiftstidende, fra 2003 som bagsideredaktør. Hovedskribent på Broken News. Priser: Lattergalen 2004 og Årets Poet 2015 Privat er jeg redaktør af kirke- og beboerbladet Kuréren i Åløkkekvarteret i Odense, hvor jeg bor i eget hus sammen med min kone, som er sygeplejerske på OUH. Vi har tre børn. Jeg er bestyrelsesmedlem i Åløkkekvarterets Grundejerforening samt motionsløber- og cyklist. Cyklede til Paris med Team Rynkeby Odense i 2008 og blev i 1981 fynsmester i diskoskast.