Kloden rundt

New Zealand: En gruppe unge newzealandske mænd og kvinder tog den krøllede del af deres hjerner i brug, da de i forbindelse med nytårsfejring ville omgå et forbud mod at drikke alkohol på offentlige steder. De byggede en ø af sand i vandet ud for en strand ved Coromandel-halvøen. Dermed var de ifølge eget udsagn i "internationalt farvand", så forbuddet gjaldt ikke for dem, lød det ifølge BBC. Ude på øen havde de kølige drikkevarer og et picnicbord. Ordensmagten tog initiativet med et smil.

- Det er da kreativt. Hvis jeg havde vidst det, ville jeg nok have sluttet mig til dem, siger den lokale polititalsmand, John Kelly. (ritzau)

  • Faarup_Hans_(2015)_006

    Af:

    Bagsideredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis samt fast afløser på Fyens Stiftstidendes Menneskesider. Faste stofområder: satire, læserkontakt, tid og rum. Uddannet radiojournalist fra DJH1990. Har arbejdet på Vendsyssel Tidende og Aalborg Stiftstidende. Siden 1994 på Fyens Stiftstidende, fra 2003 som bagsideredaktør. Hovedskribent på Broken News. Priser: Lattergalen 2004 og Årets Poet 2015 Privat er jeg redaktør af kirke- og beboerbladet Kuréren i Åløkkekvarteret i Odense, hvor jeg bor i eget hus sammen med min kone, som er sygeplejerske på OUH. Vi har tre børn. Jeg er bestyrelsesmedlem i Åløkkekvarterets Grundejerforening samt motionsløber- og cyklist. Cyklede til Paris med Team Rynkeby Odense i 2008 og blev i 1981 fynsmester i diskoskast.