Kloden rundt

England: Skuespilleren Daniel Craig hænger stadig på som James Bond alias 007, men når den 49-årige brite en dag ikke længere har rollen som superagenten, kan konceptet blive ændret, skriver Daily Mail. Avisen citerer produceren Barbara Broccoli for at antyde, at meget kan ske. Det var hendes far, Albert Broccoli, der forvandlede Ian Flemings bøger til den kassesucces, som 007-filmene har været og er. Barbara Broccoli er blevet spurgt, om man kan forvente at se en kvindelig Bond eller måske en sort 007.

- Disse film har en tendens til at reflektere tiden, så vi skubber altid en lille smule på. Alt er muligt, siger hun, lige nu er det Daniel Craig, og jeg er meget glad for Daniel Craig. Men hvem ved, hvad fremtiden bringer? (ritzau)

  • Faarup_Hans_(2015)_006

    Af:

    Bagsideredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis samt fast afløser på Fyens Stiftstidendes Menneskesider. Faste stofområder: satire, læserkontakt, tid og rum. Uddannet radiojournalist fra DJH1990. Har arbejdet på Vendsyssel Tidende og Aalborg Stiftstidende. Siden 1994 på Fyens Stiftstidende, fra 2003 som bagsideredaktør. Hovedskribent på Broken News. Priser: Lattergalen 2004 og Årets Poet 2015 Privat er jeg redaktør af kirke- og beboerbladet Kuréren i Åløkkekvarteret i Odense, hvor jeg bor i eget hus sammen med min kone, som er sygeplejerske på OUH. Vi har tre børn. Jeg er bestyrelsesmedlem i Åløkkekvarterets Grundejerforening samt motionsløber- og cyklist. Cyklede til Paris med Team Rynkeby Odense i 2008 og blev i 1981 fynsmester i diskoskast.